Hør hvad mine klienter siger

Referencer

Behandlinger

 

Udtalelse om Healingsmassage

Jeg fik en healingsmassage sidste tirsdag hos Klinik Den Hvide Lotus, i Odense.
Camila hedder massøren.

Halvanden times massage med olie og indlevelse.
Jeg var i en anden verden, en let og lys en, da jeg gik derfra.

Hvis du også trænger til lidt omsorg og moderlighed, så er Den Hvide Lotus det perfekte sted en regnfuld tirsdag eftermiddag.

Sexolog og forfatter Joan Ørting

Udtalelse om Healingsmassage

“Jeg besøgte Klinik den Hvide Lotus for første gang i september sidste år (2012) og fik en healingsmassage, da jeg ikke kunne finde roen og troen på, at jeg kunne blive gravid.
Det var en skøn oplevelse og jeg fik nogle gode redskaber med derfra 🙂

Et par måneder (2 mdr) senere viste testen, at jeg nu var gravid 🙂 er sikker på Klinik den Hvide Lotus var med til at hjælpe mig til at give slip.

Jeg har så lige idag lørdag d. 29. juni 2013 været og prøve en gravid massage og den var også helt fantastisk, og jeg vil meget gerne rose stedet og anbefale det til alle der har brug for velvære og et lille skub videre med livet forskellige scenarier 🙂 “

Nina Nielsen 29 år

Udtalelse om Healingsmassage

“Jeg har haft fornøjelsen af en healingsmassage med et par beskeder fra oven om, hvordan jeg kunne passe lidt mere på mig selv og min energi. Det var en dejlig, behagelig og afslappende oplevelse, og jeg var helt tryg under Camilas kyndige hænder.

Atmosfæren var venlig og kærlig med engle, krystaller og røgelse i rummet.

Jeg kan varmt anbefale healingsmassage”

Anonym 35 år

Udtalelse om Healingsmassage

“Healingsmassagen er altid fantastisk, og med healingsmassagen mærker jeg, hvordan energien strømmer og fylder kroppen.

Efter sådan en omgang har man det skønt!”

Lisbeth 35 år

Udtalelse om healingsmassage og clairvoyance

“Da jeg første gang kom hos Camila, havde jeg diagnosen PTSD og var på lykkepiller. Psykologerne kunne ikke længere hjælpe mig, og jeg havde besluttet, at jeg ikke ville leve med sådan en psykisk udfordring.

Jeg fik igennem en periode healingsmassage og clairvoyant rådgivning af Camila, og efter kort tid begyndte jeg at kunne mærke mig selv og mine følelser igen. Med tiden hjalp Camila mig så meget, at jeg stoppede med lykkepiller, og jeg kom i arbejde igen.
Jeg startede også påen uddannelse, så jeg selv kunne blive healer, og er godt i gang med at hjælpe andre, som står i den situation jeg selv har stået i.

Camila er et meget varmt og rummeligt menneske med en kærligt og professionel tilgang til hendes klienter.

Her er du i trygge hænder. Her kan du tale om alt! Selv dine dybeste bekymringer, tanker og følelser. Også dem som er svære selv at acceptere. En clairvoyant samtale kombineret med healingsmassage har været min yndlings behandling hos Camila.

Healingsmassage er det skønneste jeg har prøvet. Ud over at din fysiske krop bliver gennemarbejdet får du healing samtidig – og den kombination er så fantastisk. Det er “medicin” for både krop og sjæl på samme tid.

Camila var min sidste udvej til at blive rask. Og i dag, er jeg et fuldt normalt fungerende menneske som yderligere har påtaget mig en healer uddannelse så også jeg kan hjælpe andre, ligesom Camila har hjulpet mig”,

Kvinde 51 år, behandler

Udtalelse om Clairvoyance

“Jeg har haft et par clairvoyancer hos Camila. Min nyligt afdøde far var straks på banen, og det var meget rørende at kommunikere med ham gennem Camila. På den måde kunne min bearbejdning af sorgen og tabet af en elsket far blive en bedre proces.

Der var også beskeder til mig ang. hvordan jeg skulle forholde mig til forskellige emner i mit liv, som jeg godt kunne nikke genkendende til og også vidste, at jeg burde sætte ind omkring. Et kærligt men bestemt ”spark” fik mig i gang med at meditere regelmæssigt. Noget jeg har meget gavn af.”

Anonym, 33 år

Udtalelse om Clairvoyance

“Camilla er super dygtig og rigtig behagelig. Hun ramte spot-on med alt det hun sagde. Jeg har både ubevidst og bevidst brugt de ting hun sagde og mit liv er faktisk blevet nemmere 🙂 Tak”

Christina

Udtalelse om Clairvoyance

“Camila formidler budskaberne på en kærlig måde uden at pakke dem ind. Hun rammer spot-on med de udfordringer, man står overfor og minder dig om at gøre noget ved det!”

Lisbeth 36 år

Udtalelse om QiGong

“Efter at være startet på Qigong hver morgen, mærker jeg fornyet energi og en styrke (overskud), som jeg ikke har haft i rigtig mange år.

Tiden er blevet brugt på hverdags ting i en travl hverdag, så jeg havde glemt mig selv – og ikke mindst at holde mig selv sund, rask og holde energien oppe.

Qigong giver mig fysisk og psykisk overskud – HVER dag 🙂
Det kan varmt anbefales”

Kvinde, 40 år

Udtalelse om Qigong Kursus

Jeg siger også tak af hele mit hjerte – det var en mega god dag, med god energi og harmoni

Camilla

Udtalelse om Fysioterapeutisk Kropsbehandling (Afspændingsmassage)

Jeg har været ved Camila over to omgange nu og fået en helt igennem fantastisk omgang massage, der virkelig har fået mig godt og grundigt ned i kroppen og skabt en dyb ro og afslappende fornemmelse ovenpå en stressende eksamensperiode. Hun er utrolig opmærksom og nærværende i sit arbejde, og er god til at mærke ind i hvad du som klient har brug for.

Jeg kan varmt anbefale Camila som behandler til alle jer kender.

Jasmin Milland, 25 år, studerende

Udtalelse om Gravid Massage

Jeg husker tydeligt ved min første graviditet at jeg ikke gav mig selv nok tid, til mig. Jeg havde travlt, og som selvstændig måtte jeg jo arbejde det jeg kunne helt op til fødsel. Det gode ved dengang var at jeg var ganske ubesværet og ingen gener havde, så jeg kunne stort set det jeg ville. Bevares, det var tungt til sidst, men slet ikke umuligt. Kun en enkelt gang gav jeg mig selv en massage, og som jeg husker det slappede jeg ikke nok af, sikkert af de grunde. Travl.

I denne graviditet – her anden gang – har min krop på sin egen måde mindet mig om at tage den med ro, se mere indad, passe bedre på mig selv, og i den grad være mere i respekt for hvad der egentlig sker af vilde forandringer og ting i kroppen. Jeg er normalt en tornado i min egen hverdag, og at min krop har tvunget mig til at slappe mere af har været noget der har været svært at vænne sig til. Meget endda. Men med bækkenløsning får man intet valg… det har jeg måtte mærke flere gange. Desuden har jeg hele tiden tænkt at jeg skal huske at give mig selv gode, gode gravid gaver! For hvor tit kommer vi til at være gravide?

For mit vedkommende er det her, efter planen, sidste gang. To børn som de fleste.

Og med behov for ro på, mærk krop og barn, pas på mig selv,- så vidste jeg at jeg skulle have gravid massage. Alene det at kunne ligge på maven (SIKKE EN FRYD I SIG SELV), og så få en meget tiltrængt massage af en professionel under beroligende og hyggelige rammer, og konkludere at det skal gøres lidt oftere, FORDI mine muskler på helt bestemte steder som ryg, lænd, baller og ben er SÅ belastede,- især her i det sidste trimester, er en øjenåbner.

Og det skal prioriteres i dagligdagens og livets økonomi lige nu. Skal!

Denne oplevelse fik jeg hos Camila i Klinik Den Hvide Lotus. I forvejen et sted hvor man føler at alting måske foregår på et andet plan, som er mere “out of our hands” hvilket er en rigtig god ting til os der er vant til at have kontrol på alt, fordi klinikken hører til i den mere alternative verden, og fordi Camila udover at være massør og fysioterapeut også er healingmassør, psykoterapeut og clairvoyant. Ikke noget man nødvendigvis mærker til, når man er til sin gravide massage for der gør hun brug af sine mange års erfaringer og faglige viden,- men blot for at understrege atmosfæren, som inspirere til at give lidt slip og lade kroppen få det den har brug for.

Tag og giv dig selv den gave. Det er hårdt at være gravid her til sidst, men det skal stadig nydes alt hvad vi kan. Det er kilde til glæde og ro.

Sangerinde Julie Berthelsen

Udtalelse om Gravid Massage

“Jeg har ved begge mine graviditeter forkælet mig selv med gravid massage ved klinik den Hvide Lotus.

Det har hver gang været en rigtig dejlig oplevelse. Alene det at kunne ligge på maven på
gravidbriksen var skønt.
Derudover er terapeuten Camilla utrolig dygtig til at sprede ro og varme i hele ens krop ved wellness massage, men har også hjulpet mig med bækkensmerter og kramper i benene.
Hendes behandling er skøn undervejs, og man går der fra helt blød og afslappet.
Det er nu en uge siden jeg fik sidste behandling, og har ikke døjet med kramper i benene om natten siden.

Stor ros og taknemmelighed herfra.”

Katrine 28 år

Udtalelse om Gravid Massage

“Da jeg startede med at komme hos Camila, havde jeg bækkenløsning og svært ved at komme rundt på grund af smerter. Allerede efter den første besøg, havde jeg færre smerter og lettere ved at bevæge mig.

Jeg ved, at hvis jeg skal have flere børn, vil jeg tidligt begynde at bestille tid til gravid massage hos Camila, for at få en bedre oplevelse af min nuværende graviditet.

Et besøg hos Camila er altid i en dejlig, rolig og hyggelig atmosfære. Camila er let at snakke med, og hendes professionelle tilgang gjorde det trygt og rart for mig at komme der som gravid”.

Mia, 1. gangs gravid

Udtalelse om Afspændingsmassage under Barsel

“Jeg fik i Mors dags gave en gang barsels afspændingsmassage af min kæreste og søn.

Det var helt fantastiske 75 min., hvor man bare kan slappe helt af og bare nyde. Man kan koble helt af fra omverdenen, imens man ligger der på briksen og bliver masseret over hele kroppen.
Når man har en baby, der kun sover 30 min ad gangen i løbet af dagen, så værdsætter man virkelig lidt forkælelse og “mor-tid”. Jeg kan varmt anbefale barsels afspændingsmassage til alle mødre derude.

Og jeg ved, hvad jeg ønsker mig fremover i mors dags gave”

Anja 26 år

Udtalelse om Gravid Massage, Klassisk Massage & Healingsmassage

“Jeg har gennem nogle år fået massage af Camila, både under og efter mine to graviditeter og dermed prøvet både klassisk, healings- og gravid massage.

Hver gang jeg træder ind ad døren bliver jeg mødt med åbenhed, nærvær og varme.
Jeg oplever respekt for at jeg af og til vil hvile mig og ikke altid har overskud til at snakke.

Camila er god til at finde de steder, hvor der er `noget`, tage fat og gå i dybden med det. Jeg føler altid en fornemmelse af frihed og lethed, når jeg går derfra.

Jeg kan varmt anbefale Camila”

Mette 38 år

Udtalelse om Klassisk Massage (fysiurgisk)

“Det er den bedste massage jeg nogensinde har fået.”

Frederik Elsner, professionel badminton spiller

Udtalelse om Klassisk Massage

Efter en travl uge er det endelig blevet weekend. Det betyder at det er tid til at koble af og gøre lige hvad man har lyst til. Hvad end du planlægger en tur i byen med dine veninder eller trænger til et par dage på sofaen så er der ingen tvivl om at den bedste måde at starte weekenden på er en god omgang massage. I fredags besøgte jeg Klinik Den Hvide Lotus i Odense. Efter et par uger med rigtig meget arbejde trængte jeg virkelig til at blive løsnet op og få en afslappet følelse tilbage i kroppen. – Og det må man sige lykkedes!

Massagen var helt fantastisk og jeg gik der fra med følelsen af at være blevet 5 kg lettere og at mine skuldre var faldet ned på plads igen, hvor de før må havde siddet helt oppe under ørerne. Jeg blev dejlig afslappet, mens jeg samtidig blev fyldt med ny energi.

Den hvide lotus ligger midt på gågaden i Odense C, men er alligevel trukket lidt tilbage så du er omgivet af fred og idyl, mens du modtager din behandling. Klinikken er virkelig en lille oase midt i den pulsende by.

Direktør & producer of Queen of Scandinavia, Josephine Helbrandt

Udtalelse om Clairvoyance

“Camila er utrolig dygtig og kompetent. Hun har vejledt, guidet og været clairvoyant for mig igennem de sidste 4 år. Jeg har fundet en stor støtte og omsorg i Camila, og jeg ved til tider ikke hvad jeg skulle have gjort uden hende.

Hun er et utroligt hjertevarmt menneske, som ikke bare har et job, men det er hele hendes livstil, hvilket tydeligt skinner igennem.

Jeg vil til hver en tid anbefale Camila, det er en gave til dig selv at få behandling hos hende. Camila har hjulpet mig igennem meget svære tider i mit liv med hendes støtte, omsorg og vejledning. Hun er der altid, når man har brug for hende.

Jeg har haft stor glæde af både clairvoyance samt coaching. Jeg har oplevet en enormt stor ærlighed, tryghed og vejledning, som har givet mig en enorm stor personlig udvikling, hvilket i mine øjne er den største gave at få.

Tak af hjertet til dig, Camila”,

Kvinde 25 år

Udtalelse om Clairvoyance og Terapi

“Hej Camila. Mange tak for min tid hos dig i tirsdags.

Jeg har virkelig fået noget at tænke over og handle på, det har rykket noget i mig positivt.
Jeg har taget hul på de ting vi talte om, og kan mærke at det gavner mig en hel del. Derfor vil jeg meget gerne forsÃætte mine behandlinger hos dig.

Vi snakkede om at jeg evt. Kunne skrive ang tider. jeg har altid tid om formiddage og indtil kl 15, så det er mere hvornår du har tider?”,

Cecilie

Udtalelse om Terapi

“Jeg er så glad for at komme ved Camilla til terapi. Jeg går altid hjem, fra vores sessioner med en følelse af, større klarhed, mere overskud, og indre ro. Camilla er dygtig til at ramme spot-on i forhold til problemstillinger og løsninger til disse. Jeg oplever at blive set og hørt – ret præcist – som den jeg er (hvilket jo i sig selv er en kæmpe gave). Jeg er derfor ovenud taknemmelig for Camilas kompetente, og dybdegående hjælp – og vil til enhver tid anbefale min omgangskreds at gå til hende”,

Kvinde 23 år, studerende

Udtalelse om Massage, Healingsmassage og Clairvoyance

“Jeg kom første gang til Camila i foråret 2016.
Stod et sted i mit liv, hvor jeg følte mig låst fast både psykisk og fysiks.

Jeg fik inden for et par uger uger både massage, healingsmassage og clairvoyance.

Disse 3 ting kombineret gjorde at jeg igen fik energien, samt så lys og håb i de udfordringer jeg havde. Troen og de positive tanker var kommet tilbage, og hver gang jeg gik derfra, følte jeg, at jeg kunne flyve.

Jeg har lært igennem clairvoyancen at mærke efter og stole på mig selv og min intuition, hvilket har bevirket, at mit selvværd er steget.
Jeg ser nu generelt de positive ting i livet, og jeg ved, jeg fortjener det bedste.

Det sker, at jeg stadig tvivler nogem gange, men så får jeg en booster igen ved Camila, samt bruger de værktøjer jeg ahr fået med mig.

Igennem healingsmassagen og almindelig massage, får jeg en naturlig ro og mærker mig selv på en helt speciel måde, som ikke kan beskrives, men skal føles af én selv.

Med få ord fra mig, vil jeg anbefale en behandling ved Camila, da det er selvforkælelse og livsnydelse, som jeg synes alle skulle give sig selv lov til at nyde jævnligt.
Det giver plus på overskudskontoen og klarsyn i livet”.

Marlene 40 år

Klinik Den Hvide Lotus

v/ Camila C. S. Ottesen
Vesterløkken 24, Villestofte
5210 Odense NV

Tlf: 27209066
E-mail: klinik@denhvidelotus.dk

CVR: 27750524

Åbningstider

Mandag: kl. 9.00 – 16.00
Tirsdag: kl. 9.00 – 16.00
Onsdag: kl. 9.00 – 16.00
Torsdag: kl. 9.00 – 16.00
Fredag: kl. 9.00 – 15.00

Træffetid

Jeg har ingen bestemt træffetid, men jeg ringer tilbage lige så snart, jeg kan.

Du er også velkommen til at sende en mail til mig:

klinik@denhvidelotus.dk