Udtalelse om Klassisk Massage


Efter en travl uge er det endelig blevet weekend. Det betyder at det er tid til at koble af og gøre lige hvad man har lyst til. Hvad end du planlægger en tur i byen med dine veninder eller trænger til et par dage på sofaen så er der ingen tvivl om at den bedste måde at starte weekenden på er en god omgang massage. I fredags besøgte jeg Klinik Den Hvide Lotus i Odense. Efter et par uger med rigtig meget arbejde trængte jeg virkelig til at blive løsnet op og få en afslappet følelse tilbage i kroppen. – Og det må man sige lykkedes!

Massagen var helt fantastisk og jeg gik der fra med følelsen af at være blevet 5 kg lettere og at mine skuldre var faldet ned på plads igen, hvor de før må havde siddet helt oppe under ørerne. Jeg blev dejlig afslappet, mens jeg samtidig blev fyldt med ny energi.

Den hvide lotus ligger midt på gågaden i Odense C, men er alligevel trukket lidt tilbage så du er omgivet af fred og idyl, mens du modtager din behandling. Klinikken er virkelig en lille oase midt i den pulsende by.

Klinik den Hvide Lotus

v/ Camila C. S. Ottesen
Vesterløkken 24, Villestofte
5210 Odense NV

Tlf: 27209066
E-mail: klinik@denhvidelotus.dk

CVR: 27750524

Åbningstider

Mandag: kl. 9.00 – 15.00
Tirsdag: kl. 9.00 – 16.00
Onsdag: kl. 9.00 – 16.00
Torsdag: kl. 9.00 – 16.00
Fredag: kl. 9.00 – 15.00

Træffetid

Jeg har ingen bestemt træffetid, men jeg ringer tilbage lige så snart, jeg kan.

Du er også velkommen til at sende en mail til mig:

klinik@denhvidelotus.dk