Udtalelse om healingsmassage og clairvoyance


“Da jeg første gang kom hos Camila, havde jeg diagnosen PTSD og var på lykkepiller. Psykologerne kunne ikke længere hjælpe mig, og jeg havde besluttet, at jeg ikke ville leve med sådan en psykisk udfordring.

Jeg fik igennem en periode healingsmassage og clairvoyant rådgivning af Camila, og efter kort tid begyndte jeg at kunne mærke mig selv og mine følelser igen. Med tiden hjalp Camila mig så meget, at jeg stoppede med lykkepiller, og jeg kom i arbejde igen.
Jeg startede også påen uddannelse, så jeg selv kunne blive healer, og er godt i gang med at hjælpe andre, som står i den situation jeg selv har stået i.

Camila er et meget varmt og rummeligt menneske med en kærligt og professionel tilgang til hendes klienter.

Her er du i trygge hænder. Her kan du tale om alt! Selv dine dybeste bekymringer, tanker og følelser. Også dem som er svære selv at acceptere. En clairvoyant samtale kombineret med healingsmassage har været min yndlings behandling hos Camila.

Healingsmassage er det skønneste jeg har prøvet. Ud over at din fysiske krop bliver gennemarbejdet får du healing samtidig – og den kombination er så fantastisk. Det er “medicin” for både krop og sjæl på samme tid.

Camila var min sidste udvej til at blive rask. Og i dag, er jeg et fuldt normalt fungerende menneske som yderligere har påtaget mig en healer uddannelse så også jeg kan hjælpe andre, ligesom Camila har hjulpet mig”,

Klinik den Hvide Lotus

v/ Camila C. S. Ottesen
Vesterløkken 24, Villestofte
5210 Odense NV

Tlf: 27209066
E-mail: klinik@denhvidelotus.dk

CVR: 27750524

Åbningstider

Mandag: kl. 9.00 – 15.00
Tirsdag: kl. 9.00 – 16.00
Onsdag: kl. 9.00 – 16.00
Torsdag: kl. 9.00 – 16.00
Fredag: kl. 9.00 – 15.00

Træffetid

Jeg har ingen bestemt træffetid, men jeg ringer tilbage lige så snart, jeg kan.

Du er også velkommen til at sende en mail til mig:

klinik@denhvidelotus.dk