Udtalelse om Gravid Massage


Jeg husker tydeligt ved min første graviditet at jeg ikke gav mig selv nok tid, til mig. Jeg havde travlt, og som selvstændig måtte jeg jo arbejde det jeg kunne helt op til fødsel. Det gode ved dengang var at jeg var ganske ubesværet og ingen gener havde, så jeg kunne stort set det jeg ville. Bevares, det var tungt til sidst, men slet ikke umuligt. Kun en enkelt gang gav jeg mig selv en massage, og som jeg husker det slappede jeg ikke nok af, sikkert af de grunde. Travl.

I denne graviditet – her anden gang – har min krop på sin egen måde mindet mig om at tage den med ro, se mere indad, passe bedre på mig selv, og i den grad være mere i respekt for hvad der egentlig sker af vilde forandringer og ting i kroppen. Jeg er normalt en tornado i min egen hverdag, og at min krop har tvunget mig til at slappe mere af har været noget der har været svært at vænne sig til. Meget endda. Men med bækkenløsning får man intet valg… det har jeg måtte mærke flere gange. Desuden har jeg hele tiden tænkt at jeg skal huske at give mig selv gode, gode gravid gaver! For hvor tit kommer vi til at være gravide?

For mit vedkommende er det her, efter planen, sidste gang. To børn som de fleste.

Og med behov for ro på, mærk krop og barn, pas på mig selv,- så vidste jeg at jeg skulle have gravid massage. Alene det at kunne ligge på maven (SIKKE EN FRYD I SIG SELV), og så få en meget tiltrængt massage af en professionel under beroligende og hyggelige rammer, og konkludere at det skal gøres lidt oftere, FORDI mine muskler på helt bestemte steder som ryg, lænd, baller og ben er SÅ belastede,- især her i det sidste trimester, er en øjenåbner.

Og det skal prioriteres i dagligdagens og livets økonomi lige nu. Skal!

Denne oplevelse fik jeg hos Camila i Klinik Den Hvide Lotus. I forvejen et sted hvor man føler at alting måske foregår på et andet plan, som er mere “out of our hands” hvilket er en rigtig god ting til os der er vant til at have kontrol på alt, fordi klinikken hører til i den mere alternative verden, og fordi Camila udover at være massør og fysioterapeut også er healingmassør, psykoterapeut og clairvoyant. Ikke noget man nødvendigvis mærker til, når man er til sin gravide massage for der gør hun brug af sine mange års erfaringer og faglige viden,- men blot for at understrege atmosfæren, som inspirere til at give lidt slip og lade kroppen få det den har brug for.

Tag og giv dig selv den gave. Det er hårdt at være gravid her til sidst, men det skal stadig nydes alt hvad vi kan. Det er kilde til glæde og ro.

Klinik den Hvide Lotus

v/ Camila C. S. Ottesen
Vesterløkken 24, Villestofte
5210 Odense NV

Tlf: 27209066
E-mail: klinik@denhvidelotus.dk

CVR: 27750524

Åbningstider

Mandag: kl. 9.00 – 15.00
Tirsdag: kl. 9.00 – 16.00
Onsdag: kl. 9.00 – 16.00
Torsdag: kl. 9.00 – 16.00
Fredag: kl. 9.00 – 15.00

Træffetid

Jeg har ingen bestemt træffetid, men jeg ringer tilbage lige så snart, jeg kan.

Du er også velkommen til at sende en mail til mig:

klinik@denhvidelotus.dk